Google Street View TrustedDe Google Maps functie Street View maakt het mogelijk om digitaal door straten en gebouwen te navigeren. Aan de hand van 360 graden foto’s kunnen (potentiële) klanten zo een goede indruk krijgen van uw bedrijf. De inzet van Google Street View als online marketing tool is onder andere zeer geschikt voor bedrijven met een showroom, een productiehal, voor winkels, sportfaciliteiten, evenementenhallen, horecagelegenheden en hotels.

Online marketing bureau Michel Mostert kan u helpen bij het toevoegen van uw onderneming aan Google Maps. Interesse? Neem vrijblijvend contact op. We voldoen aan de vereisten en zijn door Google erkend als vertrouwde 360 graden fotograaf voor Google Maps Street View.

Werkwijze maken 360 graden foto’s

Nadat u contact hebt opgenomen, en de offerte is goedgekeurd, maken we eerst een afspraak wanneer de 360 graden foto’s bij u op locatie kunnen worden gemaakt. Zijn de foto’s gemaakt dan bewerk ik ze indien nodig voor een nog mooier resultaat. Zijn de foto’s gereed dan publiceer ik ze op Google Maps of indien gewenst is het ook mogelijk de foto’s zelf op Google Maps te plaatsen. Staat uw bedrijf nog niet op Google Maps? Dan bieden we graag een helpende hand.

Prijzen 360 graden foto’s voor Google Street View

Voor het maken van 360 graden foto’s rekenen we de onderstaande prijzen.Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Your Text

Your Text

Basis

€ 325

Tot 10 foto's

Nabewerking

Foto's geschikt voor Facebook 

Street View Trusted fotograaf

Medium

€ 550

11 - 20 foto's

Nabewerking

Foto's geschikt voor Facebook 

Street View Trusted fotograaf

Groot

In overleg

20+ foto's

Nabewerking

Foto's geschikt voor Facebook 

Street View Trusted fotograaf

 

Prijzen zijn exclusief btw en eventuele reiskosten. Reiskosten tot 20 kilometer van Leerdam zijn inclusief. Een vrijblijvende offerte? Stuur een mailtje naar info(at)michelmostert.nl of neem contact op via 06 28554910.

Voorbeelden 360 graden fotografie

Voorbeeld projecten 360 graden fotografie op Google Maps Steet View.

Ludens KDV en BSO Avontuur

Kringloop Leerdam

Kemker ICT

De Linge – Leerdam

Hofje Van Aerden